Blog

Educația la Academian

Educația la Academian
Academian

Educația la Academian

În primul rând, vrem să îți mulțumim că ești aici, alături de noi. Îți suntem recunoscători că ne acorzi acest timp prețios pentru tine pentru a ne putea cunoaște. Educația la Academian este viitorul.

Din anul 2020 educația online este foarte importantă. Astfel, am hotărât să creăm o platformă educațională potrivită pentru oricine, care poate fi accesată de oriunde și de pe oricare dispozitiv. Scopul nostru este să oferim o varietate cât mai mare de informații din domeniul educațional. În acest sens îți punem la dispoziție cursuri live, articole, videoclipuri, cursuri înregistrate și multe altele.

Conceptul Academian

Conceptul Academian s-a născut din dorința de a aduce un plus de reușită în cariera oamenilor cu care colaborăm. Este important să ne educăm și să ne dezvoltăm în fiecare zi, pentru a ne autodepăși. Succesul fiind astăzi mai aproape ca niciodată, la un click distanță.

La Academian te ajutăm să descoperi calea spre succes și împlinire de lungă durată. Începe astăzi cursurile live și vei primi acces la o multitudine de resurse ce te vor îndruma spre dezvoltarea pe care o cauți.

Scopul Academian este să vină în ajutorul tău. Poți urma cursuri din domenii diferite fără să fie nevoie să cauți în altă parte. Informațiile sunt atent selecționate și structurate de către instructori foarte bine pregătiți. Iar platforma dispune de toate resursele de care ai tu nevoie.

Academian este online

Academian este o platformă educațională online, gândită înspre acest mediu, pentru că trăim într-o lume foarte rapidă. O lume care evoluează pe zi ce trece, iar folosirea timpului într-un mod eficient și calitativ este de mare importanță.  Învățarea online este eficientă pentru că a permis elevilor și studenților continuarea studiilor. Este o oportunitate pentru oricine prin simplul fapt că este foarte ușor de accesat.

Ne aflăm într-un moment dificil pentru omenire și online-ul ne oferă flexibilitate și siguranță. Totodată, oferă cursanților oportunitatea de a se reîntoarce la cursuri ori de câte ori simt ei nevoia – cursurile noastre sunt înregistrate și se pot accesa oricând. Acest tip de învățare este un real ajutor în dezvoltare continuă a abilităților personale. Așadar, învățământul online este mai mult decât un concept. Este parte din structura actuală, fiind tot mai căutat pentru economisirea timpului, accesibilitate și creativitate.

Academian, educația pentru viitorul tău

Învățământul online a devenit o stare de normalitate în ultimii doi ani, ceea ce ne-a determinat să lansăm platforma Academian acum. Este construită prin metode si strategii interactive, dinamice, cu accent pe comunicare și interacțiune. Totodată ține pasul cu noile tendințe ale erei digitale de care ai nevoie pentru educația ta.

La Academian vii pentru a învăța. Ești întâmpinat de o echipă de instructori vorbitori la nivel nativ care utilizează strategii eficiente și te ajută să îți dezvolți abilitățile de comunicare sau învățare. Cursurile sunt gândite pentru a te dezvolta din punct de vedere social, mental și emoțional. Dacă ai de susținut un examen important sau dorești să înveți o limbă străină, sau poate vrei să-ți dezvolți cunoștințele și să îți depășești performanțele propuse în viață, Academian este locul potrivit pentru tine.

Cursurile sunt susținute live și sunt înregistrate, oferind acces la cunoștințe în orice moment, din orice locație și cu orice dispozitiv. Platforma dispune de chestionare, videoclipuri, materiale sintetizate, grile și exerciții, dar și feedback rapid la teme și neclarități. Toate aceste mijloace sunt acum la dispoziția ta, cursantul nostru. La sfârșit vei susține un examen și vei primi o diplomă de absolvire care dovedește că ți-ai însușit cunoștințele.

Totul este personalizat pentru tine

Suntem o echipă de instructori care vor să transmită, prin intermediul pasiunii lor, informațiile căutate. Metodele alternative utilizate de către noi au rezultate garantate. Deoarece dezvoltă latura comunicativă și te încurajează să ai o atitudine pozitivă față de învățare. Conținuturile lecțiilor sunt interactive și funcționale. Primești feed-back în timp real la sarcinile individuale pe care le primești. Aceste sarcini te ajută să îți dezvolți abilitățile individuale de învățare.

Caracteristicile învățământului online

 • Menține constant interesul pentru învățare.
 • Este foarte ușor de accesat, oriunde și oricând.
 • Economisește foarte mult timp.
 • Ajută la dezvoltare abilităților individuale, atât fizice cât și mentale.
 • Permite o evaluare foarte rapidă.
 • Evită deplasările inconvenabile prin aglomerație și pierderi de timp.
 • Oferă oportunitatea de a învăța in propriul tău ritm.

După ce ai citit toate aceste avantaje și informații, te invităm să afli și mai multe despre Echipa Academian. Ne găsești și pe Facebook și Instagram.

Îți mulțumim pentru timpul acordat!

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categories

Latest Posts

Educația la Academian
Academian
Educația la Academian
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare