Fii Instructor

Fii și tu instructor la noi

Cei mai buni instructori din țară ajută deja zeci de elevi prin platforma noastră

Descoperă-ți potențialul

Cu siguranță în ultima perioadă învățământul online a luat un mare avânt chiar și pentru cei mai reticenți față de acest mediu, însă acum când a devenit o normalitate, ai șansa sa valorifici și să-ți monetizezi mai bine aptidutinile de instructor online.

Câștigă Bani în Plus

Câștigă bani de fiecare dată când cineva cumpără cursul tău și vei fi plătit lunar prin metoda cea mai favorabilă ție.

Inspiră-i și pe Ceilalții

Ajută oamenii să învețe din aptitudinile tale și spune-le secretul tău, ca astfel să avanseze în cariera lor.

Alătură-te Comunității

Profită de comunitatea noastră activă de instructori pentru a te ajuta în procesul de creare a cursurilor tale.
0

CURSANȚI ÎNREGISTRAȚI

0

CURSURI

0

ORE DE CURSURI

Cum să devii instructor

Devino Instructor

Fă-ți un plan de curs

Începe în primul rând prin a-ți face un plan cu categoriile de cursuri pe care le acoperi, urmând ca mai apoi să îți faci un plan de mai multe cursuri pentru fiecare din aceste categorii pentru a reuși să acoperi o gamă cât mai largă de categorii.

Cum te ajutăm

Platforma noastră este într-o continuă dezvoltare, iar prin calitatea cursurilor noastre, un număr mare de cursanți vor apela la serviciile noastre și deci nu va mai trebui să îți faci griji în a interacționa și căuta de unul singur noi contacte.

Reguli

Respect reciproc

Pentru că platforma noastră va fi fațada pentru cursanții noștri, solicităm și apelăm la spiritul didactic, profesional și mai ales respectul cuvenit față de cursanții noștri

Confidențialitate

Dorim ca toate cursurile dintre instructorii noștri și cursanții noștri să se desfășoare prin intermediul platformei noastre pentru ca și noi la rândul nostru să putem garanta soluționarea oricăror probleme apărute.

Cursuri

Aptitudini ce te avantajează

Cu siguranță fiecare profesor are atuurile sale proprii pe care știe să le pună în valoare în relația cu fiecare cursant. Tocmai de aceea, credem că ar fi bine să îți construiești cursuri pe tematici care crezi că te avantajează cel mai mult și pentru a te diferenția astfel de ceilalți.

Feedback

Prin intermediul platformei Academian, cursanții își pot exprima opinia lor față de fiecare curs și față de instructor deasemenea. Acest aspect este o unealtă foarte potrivită ca ceilalți să își exprime recunoștința și mulțumirea față de munca ta din fiecare curs.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră de suport este disponibilă să te ajute în procesul de înregistrare, de Luni pana Vineri între orele 09:00 și 17:00

Dacă întămpini greutăți sau ai întrebări, nu ezita să ne contactezi, iar noi îți vom răspunde cu plăcere la toate întrebările tale.

Devino instructor chiar acum

Alătură-te celei mai mari platforme de e-learning din țară.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare