Despre Academian

Academian e-learning Marketplace pentru instructori și învățăcei

“Wisdom is not a product of schooling but of the lifelong attempt to acquire it.” – Albert Einstein
Engleza Avansat

Conceptul Academian

Mentalitatea potrivită îți schimbă șansele de reușită în carieră. Consider că, este important să învățăm câte ceva nou în fiecare zi, să ne autodepășim, succesul fiind astăzi, la un click distanță.

Sunt profesor de  engleză și română, de peste 8 ani. Învățarea la distanță, online, a devenit o stare de normalitate în ultimii doi ani, ceea ce m-a determinat să concep metode si strategii interactive, dinamice, cu accent pe comunicare și interacțiune , în acord perfect cu noile generații de studenți ai erei digitale.

Așadar, învățământul online este mai mult decât un concept, este parte din învățământul actual fiind tot mai căutat pentru economia de timp, accesibilitate și creativitate.

Conceptul Academian a pornit din dorința de a-i ajuta pe toți cei care au de susținut examene importante, pe cei care își doresc să învețe o limbă străină sau doar să-și aprofundeze cunoștințele, dar și pe aceia care își doresc să evolueze și  să se autodepășească.

Metodele alternative utilizate de către instructorii noștri au rezultate garantate,  deoarece dezvoltă latura comunicativă și  îi încurajează pe cursanți  să aibă o atitudine pozitivă față de învățare. Conținuturile lecțiilor noastre sunt interactive, funcționale, cursanții noștri primesc feed-back în timp real astfel, existând și interacțiune virtuală. Comunicarea  între profesor și cursanți se face virtual prin şedinţele de interacţiune online, predarea fiind realizată sub forma unei transmisii video live între profesor și participanți. Cursurile AcaDemian sunt oferite în grupuri mici pentru garantarea eficienței maxime a unui astfel de curs.

Predarea cursurilor se realizează pe baza unei strategii bine gândite, folosind materiale didactice interesante și activități lingvistice captivante. Pentru a stabili nivelul de cunoștințe și nevoile de învățare ale participanţilor este necesar completarea unui test preliminar online.

Platformă de e-learning unică în România, Academian vă oferă cursuri live, înregistrate, accesul la cunoștințe în orice moment și din orice locație, materiale sintetizate, grile și exerciții individualizate, diplomă de absolvire, dar și feedback rapid la teme și neclarități. Instructorii noștri sunt vorbitori la nivel nativ și utilizează strategii interactive în centrul cărora te afli tu, CURSANTUL nostru.

Hello, sunt Ramona Demian.

Sunt Fondatoarea
Platformei Academian.

,,Învață câte ceva nou în fiecare zi când soarele îți este deasupra. Dacă faci asta, nu vei fi niciodată bătrân.” Sunt Demian Ramona, profesoară de engleză și  română, având gradul didactic II în învățământul preuniversitar de stat și fondatoare a platformei și a conceptului Academian. Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității din Oradea în anul 2014,  în anul 2016 masteratul ,,Literatura Română. Relevanțe europene”, iar în anul 2020 am absolvit Facultatea de Pedagogie, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Din anul 2014 până în prezent sunt profesor de limba și literatura română la o școală de stat. De asemenea, din 2019 până în prezent am predat Cursuri de Business English la diferite companii.

De-a lungul carierei mele am ajutat nenumărați cursanți să învețe limba engleză, să obțină certificate Cambridge, să susțină  cu brio examenele de Bacalaureat, Evaluare Națională sau să promoveze examenele de admitere din cadrul Ministerului Apărării.

Experiența de la catedră mi-a oferit șansa  să identific lacunele din școala tradițională și să concep o platformă unică și eficientă de E-learning adaptată nevoilor vremii. Da, am auzit de multe ori: ,,Învățământul online este viitorul”, însă și această  formă de învățare trebuie să fie adaptată în așa fel încât să fie facilă, accesibilă, interactivă și cel mai important lucru, să stârnească interesul cursanților.

Vă așteptăm cu mare drag la cursurile noastre live pentru că împreună vom reuși tot ceea ce v-ați propus!!

Ehilà! Grazie per avermi cercato – eccomi qui, in poche parole. Sunt Doru Demian, născut și crescut în țara lui Michellangelo, a minunățiilor culinare și a celor arhitecturale, printre multe altele! Dragostea m-a determinat sa părăsesc minunata Italie, și să o urmez pe logodnica mea în România, unde, împreună cu ea, am creat platforma AcaDemian, deoarece doresc să transmit și altora pasiunea mea pentru limba italiana și să-i ajut să devină fluenți în această limbă minunată prin metodele unice oferite de platforma noastră. Mentalitatea potrivită ne poate schimba șansele de eficiență în carieră. Având în vedere situația ultimilor ani, în care învățământul la distanță a devenit o stare de normalitate și chiar o variantă preferată de mulți, am decis să venim în ajutorul celor care au nevoie să se pregătească pentru diverse examene, să învețe o limbă străină sau chiar să aprofundeze cunoștințele actuale. Mi-am finalizat studiile în Italia și de-a lungul timpului  am ajutat mulți oameni, studenți și copii care au emigrat să învețe și să-și perfecționeze limba italiană. Te aștept la cursurile mele. Non vedo l’ora di parlare l’italiano insieme a TE!

 

 

 

 

JUL_8244

Hey there! Sunt Simona Herta, instructor AcaDemian. Thanks for looking me up – here’s me, in a nutshell – profesor vorbitor de limba engleză britanică la nivel nativ, am petrecut 17 ani in Marea Britanie, lucrând in diferite medii business și de consultanță, și pe lângă activitațile profesionale, am ajutat mulți români care au emigrat să-și perfecționeze limba engleză. Am absolvit facultatea de Engleza-Română la Cluj, pe lângă diploma din România, am calificări obținute in Marea Britanie (Cambridge Proficiency and Teaching English as a Foreign Language). De-a lungul carierei, am ghidat nenumărați studenți, adulți, si elevi prin complexitatea limbii engleze și i-am ajutat să își depășească teama de a vorbi in public FLUENT în limba engleză și de a obține jobul mult dorit sau certificatul Cambridge mult visat.

PASIUNEA pentru limba engleză m-a determinat să colaborez cu AcaDemian, o platformă online de limbi și literaturi străine unică, axată complet pe cursanții noștri, pe care îi pregătim prin cursuri profilate pe nevoile lor lingvistice.

I look forward to collaborating with you in the future!

0

Cursanți Înregistrați

0

Cursuri

0

Ore de Curs

Ce Spun
Cursanții Noștri

Învățatul nu mai e ceva de speriat. Acum să înveți e chiar distractiv cu instructorii Academian.

testimonial-avatar-01
Nu am timpul necesar pentru a învăța toate timpurile. Optiunea de Fast-Track mi s-a potrivit de minune să învăț strictul necesar într-un timp scurt. Mulțumesc Academian!
David Raducan
/ Designer, București
testimonial-avatar-02
Am avut mare noroc cu acest curs de engleză de pregătire pentru MAI pentru că exact ce am repetat am și primit la examen. L-am luat, normal 🙂 Thx Academain.
Andrei Derecichei
/ Agent, Oradea
testimonial-avatar-03
Știam eu câte ceva, dar mulțumită acestui curs bine structurat, acum totul se leagă și e chiar logic. Imi place stilul Academian. Recomand cu încredere.
Alina Manolache
/ Farmacist, Timișoara
testimonial-avatar-04
Deși am abuzat puțin cu întrebările, am primit răspunsuri și lămuriri la toate. Nu aș fi reușit fără ajutorul vostru. Mersi mult pentru răbdare și ajutor!
Teodor Popa
/ Student, Arad

Dezvoltare Personală

Cu Ajutorul Specialiștilor

Fă Cunoștință cu Echipa Academian

Cofondator & Instructor

Doru Demian

Cofondator & Instructor

Noemi T.

Marketing

Cătălin F.

Web Development
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare