Pregătire BAC

JUL_8371
Demian Ramona
Ultima actualizare ianuarie 27, 2022
5 cursanți înscrisi până acum

Despre Acest Curs

Cursul nostru de Pregătire BAC este conceput ca fiind un curs intens de recapitulare și sintetizare a materiei specifice pentru proba de Limba și Literatură Română. Finalul liceului se apropie cu pași repezi, iar pentru absolvenții claselor a XII-a acesta vine cu emoții și stres. Dacă te simți nepregătit pentru prima probă a examenului de bacalaureat, nu-ți face griji! Academian îți vine in ajutor!

Un BAC de nota 10!

Indiferent de profilul la care ai studiat, prima probă, Limba și Literatura Română, este una obligatorie. Cursul nostru cuprinde pregătire pentru toate cele 3 subiecte ale examenului de bacalaureat. Vom începe împreună să rezolvăm subiectul 1, continuând mai apoi cu subiectul 2 și, în final, vom rezolva cea mai temută cerință de către toți elevii, și anume Eseul de la ultimul subiect.

Punctul de pornire este cel al familiarizării cu formularea subiectelor și cu modalitățile de abordare a rezolvării acestora, profesorii noștri fiind membri în Corpul de Profesori Evaluatori. Materia pentru BAC este sintetizată în 24 de ore de curs, 16 întâlniri live video respectând programa școlară pentru examenul de bacalaureat.

Pe parcursul cursului nostru de Pregătire BAC vom aborda concret și clar toată materia necesară. Vei primi informații clare despre cum se rezolvă fiecare cerință. Vei face multe exerciții și vei primi feedback, pentru a te asigura că ai înțeles tot și nu ai întrebări. Cursul nostru este interactiv, se bazează pe exercițiu și pe rezolvarea de modele de subiecte, unele publicate anul acesta. Vei primi informații referitoare la redactarea unui eseu argumentativ, precum și scheme și fișe sintetizate. Pentru ultimul punct, vom exemplifica fiecare concept care trebuie să se regăsească într-un eseu literar corect. Vei primi atat scheme ale eseurilor, cât și modele de eseu complete, conform baremului.

Asemenea celorlalte cursuri ale noastre, Pregătire BAC este un curs organizat cu puțini elevi. Cadrul restrâns permite fiecărui participant să pună întrebări și să primească răspunsuri și feedback personalizat. Vei interacționa atat cu profesorul, cât și cu colegii de grupă. Așadar, vei avea ocazia să te pregătești pentru BAC în timp ce cunoști oameni cu interese comune și îți faci prieteni noi!

Fii la curent cu toate noutățile Academian! Urmărește-ne pe Facebook sau Instagram!

Obiective

rezolvarea cerințelor probei de Limba și Literatura Româna pentru a promova cu succes examenul de bacalaureat

Requirements

 • acces la laptop/ smartphone
 • conexiune la internet

Public țintă

 • absolvenții de liceu care doresc să se pregătească pentru proba de Limba și Literatura Română

Conținut Curs

3 Lecții6h

Curs intensiv pentru BAC

Conținutul cursuluiPrevizualizează
Lecția IPrevizualizează
Opere bacalaureatPrevizualizează

Instructori

Demian Ramona

0/5
Cursuri 8
0 Recenzii
29 Cursanți
,,Învață câte ceva nou în fiecare zi când soarele îți este deasupra. Dacă faci asta, nu vei fi niciodată bătrân.” Sunt Demian Ramona, profesoară de engleză și  română, având gradul didactic II în învățământul preuniversitar de stat și fondatoare a platformei și a conceptului Academian. Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității din Oradea în anul 2014,  în anul 2016 masteratul ,,Literatura Română. Relevanțe europene”, iar în anul 2020 am absolvit Facultatea de Pedagogie, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Din anul 2014 până în prezent sunt profesor de limba și literatura română la o școală de stat. De asemenea, din 2019 până în prezent am predat Cursuri de Business English la diferite companii. De-a lungul carierei mele am ajutat nenumărați cursanți să învețe limba engleză, să obțină certificate Cambridge, să susțină  cu brio examenele de Bacalaureat, Evaluare Națională sau să promoveze examenele de admitere din cadrul Ministerului Apărării. Experiența de la catedră mi-a oferit șansa  să identific lacunele din școala tradițională și să concep o platformă unică și eficientă de E-learning adaptată nevoilor vremii. Da, am auzit de multe ori: ,,Învățământul online este viitorul”, însă și această  formă de învățare trebuie să fie adaptată în așa fel încât să fie facilă, accesibilă, interactivă și cel mai important lucru, să stârnească interesul cursanților. Vă așteptăm cu mare drag la cursurile noastre live pentru că împreună vom reuși tot ceea ce v-ați propus!!
Vezi mai mult
Pregătire BAC

249,00 lei355,00 lei

30% off
Nivel
Nivel intermediar
Durată 6 ore
Lecții Live
3 lecții
Limbă
Română

Cursuri Similare

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare